Despre noi

Noi avem soluția potrivită pentru a vă deplasa in siguranță!

Dacă sunteți în căutarea unei mașini de închiriat în Brașov, România, ați ajuns la locul potrivit!
Rent a Car Dox este o companie modernă, formată dintr-o echipa dinamică, care oferă servicii de închiriere mașini cu transmisie automată, pe termen scurt, mediu și lung, închiriere mașini cu șofer, precum și transfer de la/către aeroport.
Compania noastră vă pune la dispoziție servicii bazate pe respect, corectitudine și transparență, la prețuri accesibile, satisfacția clienților noștri fiind scopul pe care îl urmărim.
Mașinile oferite de noi îndeplinesc standardele de calitate și siguranță, având efectuate toate inspectiile tehnice necesare. In plus, acestea sunt atent verificate înainte de fiecare predare.
Prețurile afișate sunt exprimate în Euro/zi și includ TVA, asigurare RCA, Casco, Rovigneta, kilometrii nelimitați, anvelope specifice sezonului, scaun de copil și asistență rutieră.
În momentul livrării, vă vom furniza exact mașina pe care ați vizualizat-o în imagini și pentru care ați optat.
Pentru a ne trimite o cerere de rezervare, vă rugăm să completați formularul de la rubrica “Rezervă”, iar noi vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil. De asemenea, ne puteți contacta la numărul de telefon afișat, disponibil si în WatsApp sau ne puteți scrie la adresa de e-mail contact@rentacar-dox.ro.

De ce să alegeți Rent a Car Dox?

    • Vă oferim numai mașini cu transmisie automată
    • Mașina rezervată vă este garantată
    • Mașinile se află în stare tehnică foarte bună și beneficiază de dotări pentru comfort și siguranță
    • Taxele pe care le percepem sunt detaliate pe larg în „Termeni și condiții”, astfel încât nu există costuri ascunse